Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0318 - 264 005

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Even helemaal terug op jouw vakantiebestemming, met een CEWE FOTOBOEK. Zo mooi!

De platliggende binding en het écht belichte fotopapier zorgen voor een unieke herinnering.

Platliggende binding – paginavullende foto’s op hun mooist, zónder verlies van detail

Omdat jij jouw vakantieverhaal op de beste manier wil vertellen, adviseren wij ons platliggende fotopapier. De mooiste landschapsfoto’s, een bijzondere zonsondergang, of die prachtige familiefoto uitgestrekt over twee pagina’s zonder verlies door een vouw in het midden. Met een platliggende binding kun jij jouw vakantiefoto’s laten zien zonder dat het beeld verstoord wordt. Er gaan geen details verloren in het midden.

De mooiste kleuren - jouw foto’s worden écht belicht

Haarscherpe details en levensechte kleuren. Zo kun jij al die fijne herinneringen altijd opnieuw beleven. Het fotopapier wordt écht belicht waardoor je het gevoel hebt dat jouw herinneringen weer tot leven komen, zo mooi!

Als je een fotoboek gaat ontwerpen met platliggende binding, kun je kiezen uit een assortiment fotopapier van de hoogste kwaliteit. Van zijdeglans tot premium mat. Voor elk vakantieverhaal is er een passende variant fotopapier.

Dikkere pagina’s – voelbare en zichtbare kwaliteit

Kies je voor écht belicht fotopapier dan kies je voor de dikkere papiersoorten van ons assortiment. Met het omslaan van de pagina’s van je vakantieverhaal voel je dat je kwaliteit in handen hebt. Het verschil is zichtbaar én voelbaar.

Onze meest gekozen fotoboeken

Je kan kiezen uit drie fotopapiersoorten met platliggende binding

Het wordt belicht in plaats van bedrukt. Zo krijg je haarscherpe beelden, prachtige kleuren en veel details. Welk fotopapier kies jij?

Reliëfopdruk op je CEWE FOTOBOEK

Geef je vakantiefotoboek extra glans met onze reliëfopdruk! Een titel of zomerse clipart in gouden, zilveren of roségouden glans geeft je fotoboek dé finishing touch.

Meer informatie