Een stralend aandenken aan jouw jaar met een CEWE FOTOBOEK. Zo mooi!

De platliggende binding en het écht belichte fotopapier zorgen voor een unieke herinnering.

Platliggende binding – paginavullende foto’s op hun mooist, zónder verlies van detail

Omdat jij jouw verhaal op de beste manier wil vertellen, adviseren wij ons platliggende fotopapier. Het eerste jaar van je kind, die heerlijke vakantie, een prachtige bruiloft of een ander bijzonder moment. Met een platliggende binding kun jij jouw foto’s zonder verlies door de vouw in het midden perfect tonen. Het beeld wordt niet verstoord. Er gaan geen details verloren in het midden.

De mooiste kleuren - jouw foto’s worden écht belicht

Haarscherpe details en levensechte kleuren. Zo kun jij al die fijne herinneringen altijd opnieuw beleven. Het fotopapier wordt écht belicht waardoor je het gevoel hebt dat jouw herinneringen weer tot leven komen, zo mooi!

Als je een fotoboek gaat ontwerpen met platliggende binding, kun je kiezen uit een assortiment fotopapier van de hoogste kwaliteit. Van zijdeglans tot premium mat. Voor elk vakantieverhaal is er een passende variant fotopapier.

Dikkere pagina’s – voelbare en zichtbare kwaliteit

Kies je voor écht belicht fotopapier dan kies je voor de dikkere papiersoorten van ons assortiment. Met het omslaan van de pagina’s van jouw verhaal voel je dat je kwaliteit in handen hebt. Het verschil is zichtbaar én voelbaar.

Onze meest gekozen fotoboeken

Je kan kiezen uit drie fotopapiersoorten met platliggende binding

Het wordt belicht in plaats van bedrukt. Zo krijg je haarscherpe beelden, prachtige kleuren en veel details. Welk fotopapier kies jij?

Reliëfopdruk op je CEWE FOTOBOEK

Geef je fotoboek extra glans met onze reliëfopdruk! Een titel of een bijzondere clipart in gouden, zilveren of roségouden glans geeft je fotoboek dé finishing touch.

Meer informatie