Gratis reliëfopdruk bij je CEWE FOTOBOEK. Klik hier.

Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0318 - 264 005

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Making Memories Fotojaarboek

Een exclusief kant-en-klaar invuljaarboek (voor de offline ontwerpsoftware) voor jou en je kids met jouw foto’s en verhalen dat je zelf samenstelt. Je kunt het fotojaarboek zo uitgebreid en zo duur maken als je zelf wil. De pagina’s zijn gemakkelijk naar wens toe te voegen of te verwijderen.

Download de template

Making Memories Masterclass

Ben jij al begonnen met jouw fotojaarboek? Of heb je het bestand alleen nog gedownload en weet je niet hoe je moet beginnen? Dat kan ik me goed voorstellen. Daarom heb ik samen met CEWE een aantal masterclasses opgezet. In dit digitale uurtje vertel ik jou waarom ik dit fotojaarboek gemaakt heb en zal fotoboek expert Danielle (ook bekend van de CEWE reclames) stap voor stap uitleggen hoe jij aan de gang kunt.

Het lijkt mij onwijs leuk om jou hierbij te helpen! Schrijf jij je ook in?

Liefs Kirsten

Data: 3 juli – 20.00 uur

Benieuwd? Bekijk hier de video van de eerste Masterclass van 8 mei 2024.

Nu inschrijven

It’s all about Making Memories

Herinneringen maak je het hele jaar door. Met feestjes en verjaardagen, de eerste schooldag, een bruiloft, een leuke activiteit, een bezoekje aan de bios of de dierentuin en natuurlijk tijdens vakanties. Het zijn juist de kleine dierbare momenten die je het liefst voor altijd wilt bewaren.

Bewaar herinneringen met het Making Memories Fotojaarboek van CEWE

Making Memories en CEWE hebben hun krachten gebundeld om je te helpen met het vastleggen van deze momenten en het maken van een uniek fotojaarboek. Als het ware een invulboek van jouw jaar. Elke maand is er ruimte voor je favoriete foto’s waar je tekst bij kan typen in de fotosoftware van Kruidvat of je schrijft er achteraf passende verhalen bij.

Daarom is het Making Memories fotojaarboek zo uniek

Naar wens aanpasbaar
Je voegt gemakkelijk extra pagina’s toe
Een fotojaarboek voor het hele gezin
Exclusieve Making Memories designs
Alle ruimte voor herinneringen

Het Making Memories Fotojaarboek is een kant-en-klaar template wat je zo kunt downloaden op je laptop.

Er is plaats voor statige familiefoto’s en snapshots, voor klassenfoto’s en bijzondere feestdagen, voor doodles en tekeningen, voor kaartjes en entreetickets. En er staan leuke vragen in, zoals: kun je deze dag in één woord samenvatten en wat is het leukste dat je dit jaar hebt beleefd? En het leuke is dat je het fotojaarboek kant-en-klaar kunt bestellen (simpelweg door je foto’s toe te voegen). Maar ook je eigen creativiteit erop los kan laten door middel van de cliparts achterin het fotoboek en door zelf naar hartenlust quotes en fotovelden toe te voegen.

Even voorstellen...

Kirsten Schilder, moeder van drie, kijkt vrienden, familie en haar kinderen graag liefdevol in de ogen. Vanuit die gedachte ontstond het Making Memories platform. Ze bedacht al eerder een vakantiedagboek en een anders-dan-anders vakantiekwartet om de tijd die je samen hebt ook echt gezellig met elkaar door te brengen en voegt daar dus nu een prachtig fotojaarboek aan toe. Al deze mooie producten om elkaar nog beter te leren kennen, leuke gesprekjes op gang te brengen en bijzondere herinneringen vast te leggen.

Meer lezen over Making Memories?

Het Making Memories Fotojaarboek

Nu aan de slag met jouw eigen fotojaarboek

Voordat je aan de slag kunt moet je een aantal stappen doorlopen om het offlinesoftware bestand op je computer te krijgen. Zie hieronder het stappenplan. In het mapje dat je downloadt zit ook een uitgebreide handleiding en mocht je nog meer willen weten bekijk dan even de videotutorial.

Stap 1

Download (indien je nog geen software op je pc hebt) eerst de Ontwerpsoftware van Kruidvat. Klik op de rode button 'Download de Ontwerpsoftware' en het bestand zal zich automatisch downloaden.

Stap 2

Klik vervolgens op download de template. Het mapje met de template, het lettertype Poppins en de handleiding zal zich automatisch downloaden. Ga vervolgens naar je downloadsmap en sleep het mapje indien gewenst naar je bureaublad of een ander makkelijk te vinden map.

Stap 3

Voordat je kunt gaan ontwerpen is het belangrijk dat je het lettertype van Making Memories nog installeert. Dit doe je gemakkelijk door een rechtermuisklik op het lettertype Poppins en installeer lettertype te kiezen.