Kruidvat Foto App Fotoboeken, kalenders & meer

Gratis VAKANTIE design voor je CEWE FOTOBOEK. Klik hier.

Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0318 - 264 005

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
ACTIE

Gratis premium vakantiedesign bij je CEWE FOTOBOEK met code FBTEMP. Actie geldig t/m 21-07-2024.

Klik hier

Foto in lijst

Je favoriete foto in een op maat gemaakte lijst

 • Lijst van hoge kwaliteit
 • Nauwkeurig ingelijste premium foto
 • Met passe-partout
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren
€ 13,49 *

Nu maken en bestellen:

Verwachte levertijd ophalen in de winkel: 8-9 werkdagen

Verwachte levertijd per post: 9 werkdagen

Productdetails

Materiaal

Lijst: FSC-gecertificeerd hout
Foto: Premium foto glanzend

Afmetingen

Foto: 10x15 cm
Lijst: 14,5x19,5 cm, Diepte: 2,5 cm

Ontwerpmogelijkheden (foto)

Veel mogelijkheden: Cliparts, teksten, filters, lay-outs

Foto in lijst - Bestel jouw mooiste foto’s in een lijst

Een foto bestellen met lijst Wil je jouw foto’s inlijsten? Bij CEWE kies je uit verschillende soorten fotopapier, lijsten en afmetingen. Hang de foto’s op aan je muur en geniet iedere dag van jouw mooiste foto’s en de chique afwerking van de fotolijst.

Welke fotolijsten zijn er? Wil je de fotolijst afstemmen op jouw interieur en persoonlijke voorkeur? De foto en de afdruk bepaal je helemaal zelf. Je bewerkt eventueel de foto’s naar jouw eigen wensen. Met de sierlijke lijsten, maak je de foto helemaal af!

Kies uit de volgende soorten lijsten:

 • Galerijlijsten
 • Kunststoflijsten
 • Lijsten voor gelamineerde poster
 • Schaduwvoeglijsten

Ontwerptip: Bestel je meerdere foto’s in een lijst? Door te variëren in de afmetingen van de lijsten, krijg je een uniek en speels effect. Houd de lijst strak en rustig en kies voor één soort lijst of kies voor een creatief effect en varieer met de beschikbare materialen. Wil je een natuurlijk effect? Kies dan voor een houten lijst. Liever een moderner of strakke lijst? Kies dan voor een metalen uitvoering of kunststof.

Ophangsysteem voor jouw foto’s Iedere lijst hang je eenvoudig op met een speciaal ophangsysteem. Je kunt je ingelijst foto’s natuurlijk ook op een boekenplankje of op een kast tegen de muur zetten.

Welke soorten ophangsystemen zijn er? Er zijn verschillende systemen om je ingelijste foto op te hangen. Dit is afhankelijk van welke lijst je kiest:

 • Kies je voor een houten lijst? Dan zit er aan de achterkant van de lijst een metalen houder waarmee je de fotolijst middels een spijker of een schroef ophangt.
 • Kies je voor een metalen lijst? Dan vind je op de achterkant van de lijst speciale wiggen waarmee je de lijst ophangt.
 • Kies je voor een houten lijst in combinatie met de gelamineerde poster? Dan hang je de foto op middels de metalen geïntegreerde wandbevestiging.
 • Kies je voor een kunststoffen lijst? Dan vind je op de achterkant speciale metalen plaatjes waarmee je de lijst gemakkelijk aan je muur bevestigt.